9 Şubat 2017 Perşembe

DELİKLİ PANO VE KANALLI PANO TEL KANCASI


 Kancalar birçok sektörde kullanılan ürünlerin teşhirini sağlayan çok amaçlı  materyallerdir.
 Çiçek Raf Sistemleri olarak talebe göre özel ölçü delikli pano kancaları üretmekteyiz.


Delikli pano tel kanca
     Kancaların üretildiği malzeme ve kullanım alanlarına bakacak olursak;  Delikli pano kancası, 5cm'den 40cm'ye kadar kullanılabilir. Ürünün ağırlığı ve boyutları da dikkate alınarak, telin çapı ve uzunluğu ürüne göre şekillenmektedir. Bu kancaların çubuk kalınlıkları 5mm'den 8mm'ye kadar üretimi yapılmakta olup, 500gramdan 3kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Bu kancalar çinko, krom, nikel veya elektrostatik toz boya ile boyanır.


     Tel kancalar elektronik ürünlerin teşhirinde, eczanelerde delikli panoların üzerinde asılan birçok değişik amaçlı ürünün müşteriye sunulması amacıyla kullanılmaktadır. Yine yapı marketler de yaygın kullanım alanlarından biridir. Örneğin; pense, çekiç, tornavida, anahtar, fırça ve buna benzer binlerce ürünün düzenli bir şekilde sergilenmesinde kullanılmaktadır. Tel kancalar bu ürünler için etiketli ve etiketsiz olmak üzere 2 gruba ayrılır. Etiketli tel kancalar fiyat ve barkodlu ürünlerin sunulmasında, etiketsiz tel kancalar ise stok amaçlı kullanılmaktadır.  
   

   Kanallı pano tel kancaları; bu kancalar ürünlere göre özel olarak üretilmektedir. Suntalem ve mdf'lerin ahşap ürünlerinde tel kanca kanalları açılır. Pano üzerinde bu kanallar 10cm'den 40cm'ye kadar ürünün boyutlarına göre aralıklarla kanallar açılmakta ve uygulanmaktadır. Bu ürünler daha çok tekstil, elektrik elektronik sektöründe kullanılmaktadır. Çorap, iç çamaşırı, spor giyim, telefon kılıfı, oyuncak gibi birçok ürünün sergilenmesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu kancalar çinko kaplama, krom, nikel kullanılarak 180 derecede elektrostatik toz boya uygulanarak fırında pişirilir.

Delikli tel kanca
Ağır yük tel kanca




      Kare profil kancası; bu kancalar daha çok ağır yüklerde kullanılmaktadır. İnşaat malzemesi, ağır hırdavat ürünlerinin yerleştirilmesinde kullanılır. Bu kancalar, 6mm'den 10mm'ye kadar ürünün imaalatı da dikkate alınarak üretmektedir. Bu ürünlerin tamamı Çiçek Raf bünyesinde üretilmekte olup 2 yıl garantilidir.




















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder