24 Şubat 2017 Cuma

KONSOL KOLLU RAF SİSTEMLERİNE GENEL BAKIŞ

     Çiçek Raf bünyesinde üretilen konsol kollu raf sistemleri birçok sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış olup, yaygın olarak kullanılan bir raf sistemidir. Konsol kollu raf sistemlerinin kullanıldığı sektörlere bakacak olursak;
     Profil boru kullanan ve stoklayan firmalar mutlaka böyle bir raf sistemi kullanmalıdır. Örneğin; 6 metre uzunluğunda bir profili bu sistemde 3 kat hatta 5 kat forkliftle yükleyerek stoklayabilirsiniz. Bu şekilde işletmenizde düzenli ve sistemli bir çalışma ortamı sağlanacaktır. Elinizdeki stok malzemeye, çeşitli profil, boru veya buna benzer çeşitli profillere rahatlıkla ulaşabilir ve işletmede kolaylıklar sağlanabilir.
Konsol kollu raf sistemleri
Çiçek Raf Sistemleri-Konsol kollu raf sistemleri

Konsol kollu raf sistemleri
     Ahşap işletmelerinde; kereste stoklamalarında, sundalem, plakalı uzun malzemeler, çok çeşitli uzun tahta profilleri lambir ve çakı kaplama malzeme satışı ve stoklamasında konsol kollu raf sistemi kullanımı gerekecektir. Bu şekilde işletmeniz daha verimli üretim yapacak ve sevkiyatın hızlı yapılması sağlanacaktır.
     Yapı market, nalburiye ve doğalgaz işletmelerinde Çiçek Raf'ın ürettiği konsol kollu raf sistemi kullanılmaktadır. Çünkü bu işletmelerde kullanılan ürünler çok çeşitli olduğundan bu malzemeleri üst üste koyma şansınız yoktur. Farklı ürünleri değişik kollara yüklemeniz gerekecektir. Bu ürünleri de kendi aralarında çap ve uzunluk ölçüleri dikkate alınarak, ürünlere kolayca ulaşabilmek için değişik konsol kollarına yükleyerek malzemeyi ayırmış olacaksınız. Bu şekilde bu ürünlerle daha hızlı üretim yapabilir; elinizdeki stokları daha kolay kontrol edebilirsiniz.
    Konsol kollu raf sistemlerinin teknik özelliklerine bakacak olursak; Çiçek Raf Sistemi'nin ürettiği bu tip raf sistemlerinin müşterinin isteği ve talep ettiği, ürünün ağırlığı ve sektörde ne amaçla kullanıldığı da baz alınarak üretim yapılmaktadır. Bu sistemlerde bir konsol kolu 50 kilogram ile 1500 kilogram arasında değişen ağırlıklarda malzeme seçilerek üretim yapılmaktadır. Bu malzeme seçiminden sonra üniteler arası gergi seti güçlendirilerek daha fazla mukavemet sağlanmıştır. Montaj esnasında yere bağlanırken kimyasal m14x160 çelik kaplama dübel kullanılmaktadır. Çiçek Raf olarak konsol kollu raf sistemlerini tasarlar ve üretirken, müşteriye daha güvenli ve daha verimli çalışma ortamı sağlamayı amaçlamaktayız. Bu konu ile ilgili diğer yazımızı buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder