19 Şubat 2017 Pazar

MARKET RAF SİSTEMLERİNE GENEL BAKIŞ

     Çiçek Raf Sistemleri bünyesinde üretilen market rafları sağlam, estetik ve üzerinde yer alacak olan gıda ürünlerine uygun bir şekilde elektrostatik toz boya uygulanarak tasarlanmıştır.Bu boyalar 180 derecelik fırınlarda pişirilmekte olup raflarda en az on yıl pas vb. tahribatlar görülmemektedir.

Bu doğrultuda ürünler, sağlıklı bir şekilde muhafaza edilerek müşteriye sunulması sağlanmaktadır. Aynı zamanda ürünlerin rafların üzerinde sergilenmesinde birbirleri içerisinde karışmaması ve yere düşmemesi amacıyla rafların önlerine ve yanlarına değişik aralıklarla delikler açılmıştır. Ürünlerin boyutuna göre bu aralıklara raf bölücü seperatörler, ön tel veya plexi korkuluk takılmakta ve bu şekilde ürünlerin birbirinden ayrılması ve yere saçılmaması sağlanmaktadır.


Market raflari
   













Çiçek Raf tarafından üretilen market rafları birçok sektörde kullanılmaktadır. Örneğin,
Yapı marketlerde kullanılan raflar daha güçlü ve kalın sac kullanılarak üretilmektedir.Bunun en önemli nedeni ise bu marketlerde kullanılan rafların boya, seramik, hırdavat, çimento gibi ağır yüklere maruz kalmasıdır.Bu sektöre yönelik projelerde çalışıldığında belirtilen yük değerleri dikkate alınarak market rafları, orta ölçekli hafif yük rafları ve ağır tip depo rafları üretilmektedir.



kullanışlı, estetik, güvenilir market rafları
Çiçek Raf Sistemleri Kozmetik Raf Ünitesi




Çiçek Raf Sistemleri,ürün kalemlerinde yer alan metal raf sistemlerinin büyün bir kısmı marketler,kırtasiyeler,züccaciyeler,benzin istasyonları,tuhafiyeler,giysi mağazaları,eczane ve ilaç depoları,teknolojik ve elektronik marketleri gibi birçok mağaza ve sektörlerde kullanılmakta olup bu doğrultuda projelendirme ve montaj hizmetleri sunulmaktadır.



kullanışlı ve estetik market rafları
Çiçek Raf Sistemleri Market Raf Üniteleri






































Çiçek Raf bu teknolojik çözümler ve projelendirmeler de müşteri isteklerini ve taleplerini dinleyerek istenilen en uygun tasarıma göre ekonomik çözümler üretmekte ve sektörün ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder