20 Mayıs 2018 Pazar

KANALLI PANO TEL KANCASI

     Kanallı pano tel kancası mağazalarda ürünlerin sergilenmesinde yaygın olarak kullanılan, tel çubuk ucuna şekillendirilmiş 2 mm sac kaynaklı çinko veya krom nikel kaplı, isteğe göre boyalı olarak da kullanılabilen bir üründür. Birbirinden farklı binlerce ürünü kanallı pano veya delikli panoya bu tel aksesuarlar sayesinde sergileyebilirsiniz.Bu tel pano kancalarının boyları sergilenen ürüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Tel kancaların boylarına bakacak olursak; 10cm-15cm-20cm-25cm-30cm-35cm boylarında olan tel kancaların tel çapı 0.4mm ile 6mm'ye kadar ürünün ağırlığına göre seçim yapılmaktadır. Kanallı pano kancaları iki çeşit olarak üretilmektedir. Bunlar:etiketli ve etiketsiz tel kancalar. Bunlardan en çok tercih edilen çeşidi etiketli tel kancalardır. Çünkü telin uç kısmına takılan 50x80mm şeffaf etiket sayesinde ürüne ilişkin fiyat veya özellik bilgileri bu tel kancalara yazılabilmektedir. Bu da mağazaya gelen müşterilerin almak istedikleri ürünün bilgilerine daha kolay ulaşabilmelerini sağlamaktadır. Bu durumda müşteriler mağaza görevlisine sormadan daha hızlı alışveriş yapabilmektedirler. Müşteriler hangi ürünlere ne kadar ödeme yapacaklarını bu etiketli tel kancalar sayesinde öğrenip alışverişlerini buna göre şekillendirebilirler.
Çiçek raf-kanallı panoya göre etiketli tel kancalar
Çiçek Raf-Kanallı panoya göre etiketli tel kanca
Çiçek Raf-Tel pano kancası
Çiçek Raf-Tel pano kancası
                   

    Çiçek Raf üretiminde çok çeşitli ve değişik ölçülerde üretilen tel kancalar kullanım alanları olarak çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Yapı marketlerde, elektrik elektronik mağazalarında, eczanelerde, kuru yemiş standlarında, tekstilde çorap veya iç giyim ürünlerin sergilenmesinde bu ve bunlara benzer bir çok sektörde kullanılmaktadırlar. Çiçek Raf bünyesinde tel kancalar yanı sıra bir çok farklı tel aksesuarlar ürünün ebatlarına göre özel olarak üretilebilmektedir.

Çiçek Raf-Eğik pimli borular
Çiçek Raf-Eğik pimli borular
Çiçek Raf-Metal top tutucular
Çiçek Raf-Metal top tutucular


Çiçek Raf-Tel aksesuarlar
Çiçek Raf-Tel aksesuarlar






      Çiçek Raf üretimindeki kanallı pano suntalam veya mdf malzemesinden üretilmektedir. Bu malzemelerin üzerine ürünün ağırlık ve ölçülerine göre  değişik aralıklar ile kanallar açılmakta ve bu kanallara alimünyum uygulanmaktadır. Bu tel kancalar üretilmeden önce uygulama yapılan yere teknik satış ekibimiz gider ve ölçüm yapar. Bu ölçümden sonra hangi duvara kanallı pano uygulanacak ise en, boy, yükseklik ve kanal aralıkları belirlenir ve projelendirilir. Bu projeye göre montaj ekibimiz montajı yaparak yetkili kişiye ürünü sorunsuz bir şekilde teslim eder.  

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder